Mít vlastní dům nebo apartmán na kouzelném pobřeží Jadranu se stává běžnou událostí, nad kterou se dnes již nikdo ani nepozastaví. Desítky či stovky Čechů aktuálně hledají, kde by si svoji vysněnou nemovitost v Chorvatsku koupili.

Mezi dnešními investory se objevují Češi, kteří nehledají dům pro sebe, ale zajímají se o koupi pozemku a staví na nich apartmánové domy. Apartmány pak dále prodávají. 

Jeden apartmánový dům českého investora se právě dokončuje v malebné obci Bibinje. Dům je skvěle umístěn, ze tří stran je obklopen mořem, nachází se méně než 100 m od pláže a 80 m od proslulé Sukošanské mariny, které patří mezi českými jachtaři k nejoblíbenějším. Tato marina je špičkově vybavena a stále se modernizuje. Z Bibinje to je 4 km do města Zadaru, historického města plného obchodů, restaurací a zábavy. Na letiště, odkud létají nepravidelné spoje Příbram – Zadar to je 8 km, na nájezd dálnice 12 km. Světoznámé ostrovy v Národním paruk Kornaty jsou téměř na dohled, ze sukošanské mariny jste na nich za chvilku.

Při stavbě domu byly použity prvotřídní materiály. V domě je celkem 7 apartmánů. Každý z nich je vybaven vlastním elektro a vodoměrem, klimatizací/topením, SatTV, telefonní přípojkou, elektrickými roletami na oknech a dveřích na terasu, luxusní dlažbou, obklady a sanitární keramikou, plovoucími podlahami a kuchyňskou linkou, včetně chladničky, myčky, odsavače par, varné desky, trouby a mikrovlnné trouby. Komínová tělesa v budově umožňují instalaci krbových kamen. Ke každému bytu náleží parkovací místo.

Ceny apartmánů jsou zatím od 115.000 do 175.000 EUR, po kolaudaci budou ceny zvýšeny.

Podívejte se na více informací o apartmánech k prodeji v Chorvatsku a domluvte si schůzku s naším makléřem.