Na okouzlující Mallorce nově přinášíme našim klientům možnost výstavby vily na klíč. Naše společnost navázala spolupráci s místním specialistou na výstavbu nových domů podle individuálních potřeb zákazníků.

Při intenzivním vyhledávání nemovitosti je pravděpodobné, že v součinnosti s jedním nebo více realitními agenty po určité době najdete nemovitost, která více méně vyhovuje vašim představám a požadavkům na vlastní užívání nebo koresponduje s vašimi obchodními záměry.

Rádi bychom vám představili možnost získání nemovitosti jinak a to nákupem nemovitosti šité na míru vašim finančním cílům a osobním nebo obchodním potřebám / účelům.

Celé kouzlo spočívá v tom, že pokud si necháte naším partnerem postavit svůj vysněný dům, bude až o cca 30 - 40% levnější než kdyby jste kupovali na trhu nově postavený dům.

Domníváme se, že nově postavený dům je lepší řešení pro zájemce o koupi nemovitosti než starý, nejen proto, že je nový, s novou zárukou, ale hlavně proto, že  je postaven podle vašich představ a detailní specifikace.

Ve spolupráci s naším partnerem si vyberete místo pro svůj dům.

Od podpisu smlouvy až do převzetí domu nebudete mít žádné starosti, protože:

  • bude se o Vás starat česky hovořící asistent, který vám pomůže nebo zařídí všechny administrativní úkoly
  • právník vám zajistí veškeré doklady týkající se nákupu pozemku a následné stavby
  • po zakoupení pozemku zhotovitel připraví na základě vašich představ projekt, který bude vyhovovat místním standardům,
  • Vy jako klient zaplatíte zhotoviteli dle dohodnutého splátkového kalendáře pouze za práci, která již byla dokončena. Neplatíte zálohy.
  • nakonec stačí převzít dům a případně využít další služby zhotovitele spojené s péčí o dům a zahradu, jakož i s pronájmem nebo s prodejem vaší budoucí nemovitosti.

Pokud si myslíte, že by vás tato nabídka mohla zajímat, neváhejte nám zavolat nebo poslat e-mail s vašimi kontaktními údaji, rádi Vám poskytneme bližší informace. Rádi Vám pomůžeme realizovat vysněné bydlení.