Obrázek není k dispozici

Poskytujeme Vám, našim klientům komplexní služby spočívající zejména v:

  • Konzultaci Vašeho obchodního záměru, společně zjišťujeme, jaké jsou Vaše představy o Vaší budoucí nemovitosti v Černé Hoře, jaké jsou Vaše přání ohledně parametrů nemovitosti, jaké máte požadavky na infrastrukturu a vzhled blízkého okolí atd.Tento první bod je zároveň nejdůležitější, pečlivé projednání Vašeho záměru Vám ušetří čas a nebudete od nás dostávat nevhodné nabídky.

 

  • Vybereme Vám vhodnou nemovitost a sjednáme Vám její prohlídku. Ve spolupráci s Vámi zajistíme prohlídky alespoň 2 - 3 obdobných  nemovitostí dle výběru z našeho webu a z našich nabídek, které Vám předložíme. V případě, že během prohlídek Vás neuspokojí předem vybrané reality, budou naši zahraniční partneři připraveni Vám ukázat nabídky podobných nemovitostí.

 

  • V případě zájmu Vám ve spolupráci s naším partnerem v Černé Hoře zajistíme ubytování a přepravu z letiště a zpět.

 

  • Zajistíme Vám právní zastoupení. Právník, který Vás může zastupovat při koupi reality a u notáře, může zajistit i založení účtu, zkontrolovat právní stav nemovitosti, zajistit její převod na katastru.        

                                                

  • Převzetí a správa nemovitosti v Černé Hoře – dle typu nemovitosti, který si vyberete, Vám v případě vašeho zájmu, náš zahraniční partner doporučí firmu zabývající se správou reality, která s Vámi uzavře smlouvu o správě nemovitosti. Mít svého správce je důležité, jste od svého druhého domova kolem 1000 km vzdáleni, a někdo by měl na Vaši nemovitost dohlížet.

 

  • V případě zájmu o pronájem reality v Černé Hoře – dle typu nemovitosti, který si vyberete, Vám můžeme zprostředkovat renomovanou firmu zabývající se pronájmem nemovitostí.

 

  • Poradenství a konzultace odborných pracovníků naší realitní kanceláře či našeho místního partnera po celou dobu nákupu zahraniční nemovitosti.

Máte zájem o zahraniční nemovitosti? Černá Hora je dobrou volbou. Vyberte si z naší aktuální nabídky nemovitostí.